Uganda Wildlife Authority.
De plek om je Gorilla Permit Booking te regelen voor je reis naar Oeganda.
REISFANATEN.
Privésites van reizigers voor reizigers die graag reisverhalen en tips lezen en delen.
Travelmaniacs.nu
Zeer informatieve en boeiende reispagina van Jeroen en Sonja. Prachtige foto's en filmfragmenten van hun reizen.
NUTTIGE REISLINKS.
Algemene reispagina's ter voorbereiding van iedere reis.
Visum.nl
Het Visumbureau helpt je met het aanvragen van een visum voor alle landen voor je zaken-, dienst- of vakantiereis. Kantoor in Amsterdam.
Het visumburo
Landelijk Coordinatiecentrum Reizigersadvisering.
Het LCR houdt zich bezig met preventie van ziekte bij reizigers, ook wel reizigersadvisering genoemd. Het LCR richt zich primair op de medici en andere gezondheidswerkers die de reiziger ter zake adviseren, maar adviseert ook reisbureaus en touroperators.

Ministerie van Buitenlandse Zaken, Reizen en Landen.
BuZa helpt als U op vakantie gaat of voor langere tijd in het buitenland gaat verblijven voor werk, studie of stage. Met achtergrondinformatie over landen, reisadviezen en checklisten kunt u zich voorbereiden op uw verblijf in het buitenland en de risico’s die daaraan verbonden zijn.
GWK Travelex.
Hier kun je handig omrekenen van Euro's naar elke gewenste valuta en omgekeerd.
HolidayCheck - Hotels voor de reis.
Reistips en hotelbeoordelingen van eerlijke reizigers.
REISBUREAU'S EN REISORGANISATIES.
Hier kun je de reisbureau's vinden waar wij (goede) ervaringen mee hebben.
Deze pagina bestaat uit vier hoofdstukken:


Klik op het logo en je komt vanzelf op de website!
Matoke Tours.
100 % gespecialiseerd in (privé) reizen naar Oeganda. Met kantoor in Den Bosch en Kampala-Oeganda. Persoonlijke begeleiding bij het samenstellen van je complete Oeganda reis, inclusief de Gorilla-permits.
Travelmarker Reizen.
Travelmarker Reizen of TM Reizen is een reisbureau in Amsterdam dat relaxed reizen uitdraagt als deel van hun missie. Prima persoonlijke begeleiding bij het samenstellen van je op maat gemaakte droomreis naar diverse bestemmingen. Hier boekten wij tot volle tevredenheid onze reis naar Costa Rica.
Diving World Nederland.
Al jarenlang toonaangevend in het boeken van duikreizen naar iedere gewenste duikbestemming, waar ook ter wereld. Goeie start om je Liveabaord naar Egypte te boeken.
Explore Namibia.
De website van Marco en Elise uit Windoek waar iedere denkbare tocht door Namibie en Botswana te boeken is. Zeer verzorgde documetatie en prima ondersteuning vooraf.
Fox vakanties.
Specialist is groepsrondreizen maar ook voor maatwerk individuele rondreizen naar de meest populaire verre reisbestemmingen.
Afrika Overland Project.
De realisatie van onze droom door Ywan Willemsen en Andrea Kadow over de ombouw van een DAF YA4440 tot overlandtruck. Hun doel is om er mee door Afrika te trekken.
STARTPAGINA´S EN REISVERHALENVERZAMELSITES.
Startpagina's met alle informatie per land.
 
 
 
 
Mexico-startpagina.nl

Reisimpressies.eu.
Vierhonderd pagina's reisverhalen uit heel de wereld. Opgetekend door verschillende reizigers.
Reisverslagen.net
Weg van het dagelijkse met Lia en Martijn.
Landenkompas.
Eén van de grootste landensites op het internet met belangrijke informatie over maar liefst 219 verschillende landen, eilanden, staten, dwergstaten, afhankelijke en onafhankelijke gebieden!

Reisverhalenpagina.com.
Reisverhalen.com is een site welke de reisverhalen heeft onderverdeeld per werelddeel en vervolgens per land.costarica-reisverhalen.startpagina.nl
Een hele bulk aan links naar reisverhalen en foto's van Costa Rica van de afgelopen jaren.Startpagina Afrikalinks Oeganda.
Alles wat je wilt weten over het prachtige Oeganda.


Reisverhalen van Afrikalinks.
Heel, heel veel reisverhalen en -verslagen over reizen door verschillende Afrikaanse landen.


Chimp's Nest, Kinale National Forest Oeganda.
Een hele mooie uitvalsbasis voor chimptrackings in het Kibale Forest. Mooie lodge, bijzondere houten huisjes om te overnachten en de mogelijkheid om moederziel alleen in een boomhut in het oerwoud te slapen.
Advantage Safaris Oeganda.
Avantage Safaris is een Eco-toerisme Safari bedrijf met het hoofdkantoor in Kampala, Oeganda Oost-Afrika. Hun specialiteit is het organiseren van safari's naar alle bestemmingen in Oeganda en Rwanda. Zij organiseren  gorilla  & chimpansee trackings en birdwatching. Als een Eco-toerisme bedrijf, zorgen ze ervoor dat lokale mensen betrokken raken en profiteren van de opbrengst van de toeristische activiteiten als een stimulans om het milieu te beschermen.
Dereisverhalensite.nl
Mooie verzameling reisverhalen van diverse landen wereldwijd.

TonStegers.nl
Géén Geld maar Momenten verzamelen
Diverse reisverhalen en foto-albums van Ton en Ria.

Ramartour.
Onze reis naar Madagaskar is naar onze volledige tevredenheid met de lokale reisorganisatie Ramartour gemaakt.


Reisreporter.nl, de leukste reizigerscommunity van Nederland.
De 250.000 mooiste foto's, beste tips en leukste reisverhalen over alle landen ter wereld. Meld je gratis aan en maak kans op mooie reizen! Vooral leuk om reisfoto's van de deelnemers te bekijken.


www.2Discover.net.
Ook voor Jan en Petra is reizen hun grootste passie. Op deze prachtige site staan foto's en verhalen van hun reizen door Southwest USA, India, Egypte, Nepal, Chili, Bolivia, Namibie, Marokko, Tibet, IJsland, Peru, Thailand, Jordanië en Java & Bali.

Canada startpagina.nl
Alles op een rijtje over het reizen door Canada.

Hotels voor de reis
Reizendoejezo.nu
Op Reizendoejezo vindt je informatie over landen, steden en bezienswaardigheden. De informatie is gemakkelijk per land of werelddeel op te zoeken. Behalve landeninformatie kun je er alles vinden voor de voorbereiding van je reis, medische aangelegenheden en veel reisverslagen. 
That's It! tours Suriname.
voor alle informatie over tours in Suriname en reizen in Suriname zoals dagtours, meerdaagse tours en expedities met informatie en foto’s van de verschillende bestemmingen. Ook voor tours op maat in Suriname is dit een betrouwbaar adres.
Jezra Travel - Jordanië.
Een reisbureau dat gevestigd is in Petra in Jordanië. Dit reisbureau wordt gerund door Rami en Jessica Falahat. De van origine Nederlandse Jessica en haar Jordaanse man Rami kennen het land op hun duimpje en bieden een breed scala aan maatwerk reizen aan.
CAMPERTOCHTEN, FIETSEN EN WANDELEN
Campertochten, fietsen en wandelen.
Website van Wim van Logten om inspiratie op te doen voor leuke campertochten door Europa.

Askja Reizen.
Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al ruim twintig jaar de basis van het uitgebreide reisaanbod van deze reisorganisatie uit Arnhem. Wij boekten een 20/daagse rondreis naar IJsland die perfect geregeld was.
Mark Tours.
Marktleider in Oman op het gebied van rondreizen. De huurauto is vaak inbegrepen in de reis.
WWW.VDWEERD.NET - reisverslagen en fotografie
Absolute aanrader voor liefhebbers van reizen en fotografie. Wouter en Carin hebben prettig leesbare reisverslagen geschreven, aangevuld met prachtige foto's. De website over fotografie toont sprekende beelden vol passie voor fotograferen.
Links handige reislinks